10 Temmuz 2014 Perşembe
Fırında Pratik Mantar & 13. Gün Ramazan Menüsü
Çok pratik şipşak hazırlanan bir tarif vericem sizlere belkide çoğunuz yapıyorsunuzdur
Aperatif olabilir,ara sıcak olabilir, Mantar seven biriyseniz zaten her şekilde tüketirsiniz
Ben mantarı sade olarak, sotelerde , böreklerde çorbalarda her yerde kullanıyorum
Bu hali de çok lezzetli denemenizi tavsiye ederim
13.Gün Menümüz için Önerim
Yayla Çorbası
Kıymalı& Kuşbaşılı Pide
Fırında Mantar
Pratik Çikolatalı Fondü
Fırında Pratik Mantar
Malzemeler
1 paket Mantar
Küçük bir kase rendelenmiş Kaşar Peynir
Tuz,Tereyağ
Mantarlar yıkanır kurulanır.
Saplarından biraz alınır,ortadan ikiye bölünerek fırın kabına yerleştirilir
Üzerine biraz tereyağ,tuz ve kaşar peynir koyulur
180 derece ısıtılmış fırında 10-15 dakika pişirilir
Ben pişmeye yakın biraz daha kaşar peynir ilave ediyorum
İsterseniz kaşar peyniri pişmeye yakında ekleyebilirsiniz
Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
mantarsız olmaz:) çok severiz:)
YanıtlaSilellerine sağlık canım mantarlar çok pratik olmuş gerçekten kim bilir ne de lezzetli olmuştur ;) hayırlı iftarlar..
YanıtlaSilCanımmm ellerine sağlık.. Et yemeklerinin yanına pek bi yakıştırıyorum kendilerini :)
YanıtlaSilHiç güveçte denememiştim çok pratik, çok hoş olmuş.. Bu Ramazan deneyeceğim inşallah :)
Çok öpüyorum..